Om oss

certifieringar_3Trust Security är ett väl etablerat säkerhetsföretag som bedriver installations- och serviceverksamhet inom främst Storgöteborg. Vi tillhandahåller de flesta typer av tekniska säkerhetssystem och är specialister på larm- och passagekontroll och kamera- anläggningar. Företaget bildades 2002 och har sedan dess konstant expanderat genom värvning och förvärvning av både kunder och personal. Även som ett större företag är vi på Trust Security väldigt måna om de kunder som vi redan har. Att hålla dessa nöjda är för oss på Trust Security viktigare än att ha många kunder – Kvalitet före kvantitet.

Även inom själva verksamheten är det kvalitén som är det viktigaste på Trust Security, och därför är noggranheten nyckeln till framgång. Den leder till nöjda kunder och det är grundläggande för ett framgångsrikt företag.

På Trust Security anser vi att säkerhet är något som alla ska kunna ha råd med, och därför jobbar vi för att kunna hålla priserna låga samtidigt som noggrannheten ligger på en mycket hög nivå. Resultatet – ett mycket prisvärt alternativ.

Noggrannheten är således en av de viktigaste egenskaperna som de anställda på Trust Security har, vilket även effektiviteten är, för att just kunna hålla priserna nere. För att en kund skall bli nöjd krävs dock mer än så, därför anser vi även att uppförandet mot kunden är en mycket viktig egenskap som anställd.